top of page

Over mij.

Mijn naam is Lesley Bastemeijer en ik heb zolang als ik me kan herinneren een passie voor bewegen. Dansen, turnen en kunstschaatsen, dat is waar beweging voor mij is ontstaan. De passie voor beweging is de afgelopen jaren ontwikkeld tot de overtuiging dat beweging helend werkt. We zijn in staat onszelf te helen wanneer we ons lichaam, onze adem en onze mind in beweging houden. Mijn eigen ervaringen hebben ertoe geleid dat ik jou als yogadocente, adem- en life-coach de ruimte kan geven om terug te komen in het lichaam.

Het verlangen naar ‘thuis komen’  en het willen ervaren van een veilig gevoel brachten mij in contact met yoga, life-coaching en uiteindelijk mijn adem en stem. Na jaren lang presteren en het streven naar perfectie in wat ik doe en hoe ik eruit zie, kom ik steeds meer thuis in mezelf. Ik ervaar schoonheid nu als een innerlijk proces, inclusief alle rauwe en geweldig pittige randjes.

Diverse opleidingen in Nederland en twee intensieve opleidingen in India hebben geleid tot waar Les’ismore YOGA vandaag de dag is. Geïnspireerd door mijn geweldige teachers Julie Martin en Stephen Monne.

20210204-8 2.JPG
20210204-2.jpg

Mijn opleidingen

Gecertificeerd adem coach

International Breathwork Training Adem & Stem

Gecertificeerd yoga docente

350 uur Brahmani Yoga, India

Gecertificeerd yoga docente

200 uur Arhanta Yoga, India

Gecertificeerd Yin Yoga docente level 1

Aalo

Gecertificeerd Power Yoga docente level 1

Aalo

bottom of page