top of page

Jij bent jouw eigen medicijn
 

 

Als coach kan ik jou de tools meegeven om je weer bewust te worden van jouw eigen kracht. Je hebt alles in je. Het proces bestaat daarom voornamelijk uit het weer mogen ervaren van jezelf. Een stuk life-coaching en uiteindelijk de helende werking van de adem ervaren. We gaan niet terug in de tijd, maar we gaan naar binnen. Daar waar gevoeld mag worden, want dat is het enige waar we beter in mogen worden.

Vaak wordt vergeten dat lichaam en geest heel sterk met elkaar verbonden zijn. Vandaar dat alleen praten je niet altijd volledig brengt waar je wilt zijn; vrij van stress. We hebben eerst weer veiligheid nodig in ons eigen lichaam en dat vraagt om lichaamswerk. Breathwork

Het mooie is dat ademen voor iedereen toegankelijk is en het je heel veel kan brengen. Een bewust verbonden ademhaling werkt door op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Uit je hoofd, in je lichaam. Het geeft inzichten in de patronen die jou ervan weerhouden om vol in het leven te staan. Patronen die ons hebben helpen overleven, het is wat we ‘kennen’. De adem brengt je terug bij de onderliggende emoties die nog niet doorvoeld zijn, wanneer deze gevoeld worden is de ruimte vrij om patronen te transformeren.

Zijn met wat je voelt. In plaats van de emotie te worden of vechten tegen de emotie, de emotie ruimte geven. Heling vraagt om herverbinding met jezelf. We helen niet door terug in de tijd te gaan of door vooruit te kijken. We helen door ons de aangeboren vermogens aanwezigheid en bewustzijn te herstellen. Mijn kracht ligt in het achterhalen van jouw belemmerende overtuigingen en mijn begeleiding en ondersteuning bij het werk dat nodig is om de veiligheid te ervaren in het lichaam.

bottom of page